Værsgo’, kom indenfor…

Uanset hvilken af de 25 boliger man træder ind i, er scenen sat med samme delikate bagtanker:

Lys og luft fra mindst to sider giver optimal rummelighed, og de gode rumdelinger gør enhver indretning til inspirerende leg i de store lyse rum.

Gedigne plankegulve fra Trækompagniet i natur matlak er standard i alle boligerne. Det er gulve i bedste kvalitet og tidløst design med slidstærke overflader.

HTH står bag boligernes moderne køkkener, med glatte, hvide flader på låger og skuffer, og med HTH’s bordplade som corian og underlimet vask, som state-of-the-art-prikken over i’et. Quooker er standard, naturligvis.

Siemens højteknologiske hårde hvidevarer gør opvask, stegning, kogning og køling til det lækreste i verden, ligesom det avancerede blødgøringsanlæg installeret i ejendommen, gør vandet kalkfrit og silkeblødt.

De skønne uderum…

Møblérbare altaner og private terrasser. Grønne taghaver og rekreative oaser. Både som en del af hver enkelt bolig og som en gennemtænkt helhed til bebyggelsen, inviterer de skønne udearelaer til lige så meget nydelse og atmosfære som rummene inden for. Med hver sit individuelle udtryk.

Belægning på altaner og terrasser fremstår i hårdttræ med altanværn i stål. Terrasserne udformes desuden med en kombination af højbede og grønne arealer, og på den måde opnås flere opdelte taghaverum.

Et intimt og hyggeligt, grønt uderum etableres i bebyggelsens gårdrum med adgang fra aflåst port fra Bilbaogade. Som en stille, privat oase – lige midt i hjertet af det hele.

På pladsen ved Bilbaovej er der fri leg. Med overskriften ’LEGEHAVET’ forvandles det lille område til en fantastisk legeplads for de mindre børn, og indrettes i maritimt tema med elementer fra havnens liv: Kran, skibsdel, fendergynge, legehus i kasser, hængekøje, trampoliner og rutschebane – alt sammen med faldunderlag i blødt gummi og omkranset af grønne træer, buske og stauder.

© Copyright danbolig / design: dbyk.dk